Сидни е раят на уиски баровете!

x

Вече сме ви разказвали за слабостта ни към Австралия. Имаме цял куфар с причини, за да стегнем още един и да я посетим. Сюрреалистичните ѝ плажове, безкрайно красивата музика и не по-малко красивите хора, природата, изкуството, модата – толкова много прекрасности, скупчени на едно място. Но вече имаме още една авантюристична и хедонистична причина, а именно едни от най-невероятните уиски барове в света, до един строени в Сидни. Нека ви разкажем за тях:

Marble Bar 

С над 120-годишна история, зашеметяващ интериор, както подсказва и името му, с колекция от етикети, която може да зашемети дори запалените колекционери на вкусове и паметни моменти, Marble Bar е място, което лесно попада списъка ни с ексклузивни локации за преживявания. Коктейлите тук са легендарни. За славата на бара допринасят и партитата с прецизно селектирани изпълнители и музика на живо всяка сряда, четвъртък, петък и събота. Добро място да отпразнуваш всеки един щастлив ден.
Tokyo Bird

Ако Изтокът винаги ви е изкушавал, в покоите на Tokyo Bird ще се почувствате съвсем на място. Барът прелива от бутилки с артистични азиатски етикети. Някои отлежали до над десетилетие. Атмосферата е леко филмова, точно толкова, колкото да събуди фантазията ни и да приюти сетивата ни в една уютна паралелна реалност, далече от сивата действителност и монотонното ежедневие.
Grain Bar

Grain Bar е мястото за питие след работа. Дори в понеделник, адски популярно и събиращо отбран кръг от ценители. Не само богатата селекция от уиски привлича почитателите на бара, но и авторските коктейли като Walnut Derby, който съдържа бърбън, солен карамел и още малко благини с орех и шоколад. Интериорът обобщава няколко естествени материала и ни настройва на вълна за релакс, задушевни разговори и добре прекарано време.
Текст: Сияна Заимова

Снимки: Press 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени