СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.09.2020 – 27.09.2020

x


През тази седмица вие ще сте по-склонни от обикновено да защитавате мнението и интересите си. Може да се чувствате предизвикани в тази  посока, например може да считате, че отсрещната страна се държи твърде своенравно, дори егоистично, без да отчита и вашите виждания, но изглежда, че границите на търпението ви започват да се изчерпват.

В оптимален вариант – това ще е повод за разяснителни разговори между вас и важни за вас хора – партньори, енергични личности, с които имате общи теми на бъдещо развитие, това дори може да са ваши конкуренти…

Периодът се превръща в тестови за вашите взаимоотношения – кой и в каква степен можете да привлечете на ваша страна, така че да обедините усилия и да превъртите всички предизвикателства в полза. Също – той може да ви дестабилизира, да предизвика базисни преобразувания в живота ви. Ако има подобни персони, хубаво е да си изградите стратегия, която ще ви предпази от загуби – в един по-широк смисъл.

В дома и семейството ви също могат да произтекат определящи решения, събития, които ще канализират в определена посока неразрешени въпроси, които се проявяват от доста време. Показателни са петък и събота за посоката. Припомням, че към настоящия момент от вас зависи в значима степен в каква посока ще се завърти „колелото на съдбата“ и според компромисите, които мислите, че са уместни или по-скоро неприемливи…

Високата ви социална активност, срещи с повече хора, обществено-активни мероприятия, развлечения с приятели, ще са доста положителен отдушник за евентуално напрежение или пък може да се окаже неочакван изход, вариант за заплетени ситуации – може би чрез подкрепа, интересни, полезни идеи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени