Хороскоп за седмицата 01.11.2021- 07.11.2021г.

x

На 04 ноември предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Скорпион. Както повечето от вас знаят, Новолунието е ново начало, а от този сектор ще се свърже с промени, които ще се отразят приоритетно върху финансови и държавни институции. Като следствие – това ще се отрази на доходите ни. Ще нараства вероятността да превъртаме случващото се в наша полза…

Вижте, какво означава това за всяка една зодия:


Овен

Навлизате в силно трансформиращ период, през който ще направите важни избори, все едно сте на прага на житейски кръстопът, ще промените в този процес бъдещите си планове, път на развитие и т.н.

Може да имате усещането, че нараства необходимостта да воювате за интересите си, а в тези своеобразни битки се изправяте срещу хора или обстоятелства, които ви действат като своеобразна спирачка.

Поради случващото се вие може да решите да смените вашата среда на съществуване, например да се преместите в нов колектив, може да се дистанцирате от лица, които ви нанасят щети, а може и да решите да ги „обиколите“, да намерите начин за това и без да се съобразявате особено…

В оптимален случай – ще търсите и намирате начини да обединявате вашите усилия с хора, с които имате обща визия за развитие, общи и обогатяващи цели, ще се учите или възползвате от повишена конкуренция, изисквания.

На 04 ноември предстои Новолуние, което ще означава „ново начало“, което ще се отрази на финансовото ви състояние. Вашето благополучие през идния около месец ще е като скачени съдове за подкрепа от страна на партньори, лични или делови, влиятелни личности или финансови, държавни институции, явно ще трябва да се концентрирате в посока да получите тази подкрепа или да се ориентирате в посока, от която можете да я получите…

Повишени разходи или ситуации, които могат да ви дестабилизират финансово перманентно могат да ескалират, но от вас ще зависи да е справите с това предизвикателство…

Вие навлизате в период, през който вашата репутация ще се промени, ще се представяте в различна светлина, сега е само началото и в повечето случаи това ще има позитивен ефект на различни нива.

В душата ви се разгарят силни страсти, пазете се от крайности, които ще се отразят на партньорските ви отношения.


Телец

Вие навлизате в много важен период относно взаимоотношенията ви… В професионален аспект вашата популярност може да расте перманентно, но същевременно, ще нараства и усещането, че трябва да се съобразявате с околните над средното ниво. Важни за вас хора, които влияят на кариерното ви развитие, ще могат да ви „извисят до небесата“, но и точно обратното, могат да ви принудят да промените кариерното си развитие, да имат деструктивно влияние върху кариерното ви развитие.

За да имате успехи, вие ще трябва да се адаптирате към повишени или променени изисквания, а това ще повлияе в значима степен професионалната ви реализация, обществено положение…

Друга водеща тема са партньорските отношения. В живота на повечето от вас има или ще се появи енергична личност, която може да ви стимулира да се развивате, може да ви ентусиазира, но може и да ви дразни… В оптимален случай – вие ще обедините усилия, ще изчистите някои различия.

В друг вариант – теми от миналото отново ще напомнят за себе си, ще предизвикат напрежение, в по-неприятна форма – конфликти.

На 04 ноември предстои Новолуние, което ще обнови вашите отношения, партньорски, лични или делови. Това понякога ще се случва с елемент на изненада, вие ще изненадвате, но и вас ще ви провокират спонтанно. Това ново начало в отношенията ще прораства като тенденция през следващите около две седмици, но може да има много широко отражение, да кажем – за следващото полугодие.

Усетете още в началото на къде „духат ветровете“, за да се насочите в правилна посока, в началото винаги по-лесно се влияе.

Вашата покровителка Венера навлиза в Козирог на 05 ноември и ще остане в Козирог до 06 март 2022г. Така че за дълго вашата амбиция ще се усили от една страна, но от друга – вие ще станете по-хладни, сдържани, понякога дистанцирани във вашите отношения, ще се придържате само към хора, за които  обективно и справедливо сте преценили, че си „заслужава“, ако това не е така, тогава ще се дистанцирате, може да прекратите връзки, които са безперспективни.

Същевременно ще укрепите онези, които са лоялни, надеждни…


Близнаци

Все по-важна тема за вас се превръща професионалната ви реализация. Възможно е ежедневието ви да стане по-натоварено от ангажименти поради повишение изисквания, нови условия на труд, променени условия, в които съществувате и т.н. В оптимален случай  вие сега ще бъдете максимално концентрирани и мобилизирани, ще давате най-доброто от себе си, така че ще отговорите на тези очаквания, понякога преувеличена конкуренция, съответно натоварване и така ще извоювате една трудна победа, ще превъртите всички предизвикателства във ваша полза.

На четвърти ноември предстои новолуние, което ще постави едно ново начало в професионалната ви реализация.

В някои случаи това ще означава, че вие ще заемете нови постове, те може да са и по-отговорни, също че преминавате на обновен етап от вашето развитие, а ако не сте доволни  от настоящата си реализация, тогава сами може да предизвикате някои трансформации,  които да разтоварят ежедневието ви от напрежение.

Всичко случващо се  ще бъде с елемент на изненада, така можете внезапно да се доберете  до допълнителни възможности, но може да идентифицирате и скрити опасности. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, то ще бъде по-видно от обикновено, така че е хубаво около новолунието и след него, вие да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от този в миналото, може да ви се налага да бъдете по-гъвкави и креативни.

Препоръчително е още в началото да си изградите стратегия, която може да има широко отражение и в бъдеще време. Вашият покровител Меркурий преминава в Скорпион на шести ноември, така че вие ще развиете допълнителен усет за евентуални опасности, инстинктите ви ще се изострят, ще можете да проследявате причинно-следствени връзки, така че да направлявате крайния резултат по оптимално добър начин.

За дълго навлизате в период , през който вашето щастие и благоденствие ще се определя пряко от подкрепата и одобрението от страна на важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие, така че трябва да се концентрирате в тази посока.

Любовта може да охладнее или да премине също в един трансформиращ период…

Хубаво е да бъдете по-внимателни към здравето си…


Рак

Във фокус на повечето от вас са сърдечните взаимоотношения с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Всичките сега ще ви мобилизират, ентусиазират, ще повдигат адреналина ви, ще ви изненадват, ще ви поставят в непредвидени ситуации.

Не е задължително това да е лошо, но ако има някои слаби звена и недоразумения, те ще бъдат по-видни от обикновено, за да вземете мерки, така че да отстраните евентуални слабости и да снижите съответно напрежение. Същевременно, вие може да разчитате на доза късмет, благодарение на който ще имате възможност да насочвате тенденциите в желана от вас посока. В друг случай – не е изключено всичко да работи във ваша полза  дори и не точно така да ви изглежда на този етап. Сега вие може да укрепите вашите сърдечни връзки, но на някаква цена, може да ви се струва, че трябва да проявявате малко повече разбиране и компромиси, да влизате в положението на любим човек и да му помагате. Вие може да помагате финансово или морално, а това да ви натовари в известна степен. В краен вариант, ако вие и вашият партньор гледате в различни посоки, ако не можете да разчитате един на друг, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и съответните последици. На четвърти ноември предстои новолуние, което ще обнови тези ваши отношения, същевременно това са показателни дни, насочвайте внимателно…

Във фокус могат да бъдат и други отношения, които сега ще преоцените, ако всичко е наред, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще време.

Но околните, колективът в който съществувате, може да ви изненадва, но това ще е полезно знание, от което ще се възползвате.

Венера ще навлезе в Козирог на пети ноември и ще остане в този сектор до 6 март 2022 година. През цялото това време вие ще се радвате на повече подкрепа и добронамереност, разбиране от страна на другите – общо или пък конкретно от страна на вашия партньор…

Възможно е в живота ви да нахлуе нова личност, а това постепенно да се превърне в сериозна връзка, ако нямате такава.


Лъв

Вие сте все по-силно концентрирани  върху въпроси, които касаят вашият дом и семейство, приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, местоживеене, комфорт на съществуване. Възможно е да ви се налага да вземате някакви важни решения, да ги обсъждате с вашите близки или приоритетно с вашия партньор, не са изключени да възникнат някои разногласия в този процес.

В такъв случай се опитайте да изчистите тези различия, за да не ги провлачвате за дълго и в бъдеще време и със съответните последици. Ако сега между вас и вашите близки, вашия партньор всичко е наред, значи ще може да разчитате на това и в бъдеще време…

На четвърти ноември предстои новолуние, възползвайте се от него, за да поставите едно голямо ново и позитивно начало като изчистите разногласие, действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от този в миналото.

През цялата седмица ескалират изненади, те сега могат да засягат ключови за вас въпроси, които касаят средата ви на съществуване или пък вашето обществено положение и кариерно развитие.

Обикновено изненади възникват там, където е необходима промяна, вид прогрес за самия живот.

Използвайте случващото се, така че да се възползвате от нови възможности, понякога и в кризисни ситуации като прецените какво да оставите зад гърба си, а то да остави място за това ново и различно, по-позитивно начало, което може да се окаже базисно за вас така, че да се отрази на всички останали нива от живота…

Някои от вас могат да използват периода, за да се погрижат повече и за себе си, за да изберат посока, все едно са на житейски кръстопът.


Дева

Вашата социална активност перманентно ще се усилва, защото в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви стимулират да споделяте тезата си и да я защитавате, така че да не позволите да накърнят интересите ви, да ви изместят и т.н.

Възможно е  през тази седмица да чуете важни новини, да проведете разяснителни разговори, които ще бъдат съпътствани от елемент на изненада и ще покажат ваши възможности за развитие в една по-далечна перспектива.

Ако всичко е наред, тогава вие ще можете да заемете по-престижни позиции, ще укрепите важни за вас връзки и т.н.

Не е изключено обаче, част от обкръжението ви силно да ви предизвиква, а от вас да се налага да си служите с думите като с оръжие и все едно влизате в битки, когато може да побеждавате, да ранявате, най-голямата сила ще бъде вашето дар слово, убедителност и интелект.

Въпреки всичко не са изключени и спорове, а някои от тях могат да прераснат и в конфликти, предимно на работното ви място.

На четвърти ноември предстои новолуние, което може да се превърне в едно голямо ново начало за вас, което ще обнови вашите позиции сред другите. Меркурий, вашият покровител, ще навлезе в Скорпион на шести ноември и ще изостри вашите сетива за опасности, вашата интуиция ще се усили, така че по-лесно ще проследявате причинно-следствени връзки, ще си изграждате печеливша стратегия.

Ако въпреки всичко, събитията не се развиват така, както искате или очаквате, тогава може да промените тази ваша среда като скъсате връзки или договори, с които вече са изчерпани.

В дните на новолунието и до края на седмицата е подходящо да усетите на къде духат ветровете, образно казано, за да си изберете най-правилна стратегия, за да насочвате и т.н.

Навлизате в много дълъг период, през който ще може да подобрите и оздравите ваши сърдечни взаимоотношения. В живота на някои от вас ще се появи личност, която може да стопли сърцето ви или за дълго да остане там…


Везни

Все по-важна тема за вас се превръща материалното ви състояние. Не са изключени изненади в този сектор, понякога те ще са свързани с шансове за внезапни печалби, но в други случаи ще покажат опасност от материална дестабилизация, която може да е следствие на променени приходи, нови разходи, непредвидени обстоятелства…

Можете да се възползвате от новолунието на четвърти ноември, така че да поставите едно голямо ново начало в този сектор от вашия живот като обновите източниците си за печалба, например може да предоговорите трудови договори, а може да спрете течове на ресурси като се дистанцирате от хора и обстоятелства, които могат да ви нанесат щети. При всички случаи ще се изисква доза адаптивност, така че да съхраните или подобрите благоденствието си, за да се предпазите от загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Измислете си стратегия, действайте различно, като гледате в по-далечна перспектива и така ще можете да превъртите всички предизвикателства в полза.

Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак Козирог на пети ноември и ще остане там до 6 март 2022 година.

През това време вие може да демонстрирате във вашето поведение, реакции и настроение –  все повече консерватизъм, придържане към установени норми и правила, които да създават усещане за сигурност на различни нива от живота.

Това може да бъде концентрация върху вашето семейство, върху най-близки и любими хора или пък върху необходимостта да подобрите средата си на съществуване като намерите своето най-вярно и подходящо място под Слънцето…


Скорпион

Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас от годината, когато създавате нова енергийна програма за цялата предстояща година. Възползвайте се от Новолунието, което е на четвърти ноември, за да „посеете семена“, които ще прорастват дълго през следващите седмици, месеци, а може и през следващата година. Добрата новина е, че ще имате достатъчно сили и енергия, за да въздействате, насочвате текущи събития и бъдещи тенденции.

В не толкова позитивен аспект, вие ще установявате, че околните се държат не твърде предвидимо, изненадват ви и т.н. Самите вие обаче, може да сте склонни повече от обикновено също да проявите нетрадиционен подход, за да се справяте с всички предизвикателства, които касаят взаимоотношенията, партньорски, лични или делови, а това безспорно ще ги обнови и нека да е в предпочитана от вас посока и като не губите по-далечни цели от поглед, краен резултат, варианти, изход и т.н.

При всички случаи в общуването ще се изисква повече гъвкавост и приспособимост.

В дома и семейството ви от известно време ескалират промени и сега навлизате в ключова фаза, тя всъщност ще продължи и през следващата седмица, а после всичко ще се канализира по инерция.

На 06 ноември Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, ще усетите влиянието му като привличате все повече внимание чрез вашите ораторски умения, изказ, склонност все повече аргументирано да защитавате тезата си, да изказвате мнение и т.н. Така, през втората част от периода думите ви ще имат все по-голяма чуваемост, може да привлечете почитатели, покровители, да чуете добри новини… Да привлечете нови хора около себе си, ако се нуждаете от това.


Стрелец

На 04 ноември предстои Новолуние, което ще обнови живота ви по начин, който е по-скоро според натрупвания във времето и миналото. Това Новолуние ще направи своеобразна чистка в живота ви, ще ви освободи от всичко деструктивно, което само ви пречи, натоварва, но не ви носи удовлетворение.

Не е изключено и да пренаредите приоритетите си по важност, така че да сте успешни на работното място, но и да не се претоварвате твърде, да премахнете пред себе си всички прегради, които пречат на успехите ви. Това пак може да се случи спонтанно или по външни и независещи от вас причини. Но може и вие да го предизвикате, защото изпитвате дълбока нужда да се разграничите от хора и събития, за които не виждате място в бъдещото ви развитие.

Какво трябва да остане в живота ви или зад гърба ви – в значима степен разбирате през тази, че и следващата седмица, понякога и с елемент на изненада. Може през това време да узнаете тайни, да проведете разговори, които да ви въздействат точно така. Ако прекратите като следствие някои връзки или договори, не бива да съжалявате, защото това ще е ясен признак, че те не кореспондират с вид предопределеност или нямат енергия, за да бъдат продължени… Но от декември ще можете да ги замените с нещо по-перспективно.

Някои от вас може да решат да наваксат с дела, които са изостанали във времето, други пък сега ще се отдадат на заслужена почивка, ще се отдалечат от рутината. Хубаво ще е също да сте по-внимателни към здравето си, да се освободите от вредни навици, ако имате такива.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, които ще ви показват силни и слаби звена, за да вземете най-правилни решения, адекватни мерки.

Появява се възможност за алтернативни източници за печалба, може да чуете добри новини в тази посока през втората част на периода или да откриете вид полезна опека…

Любовта преминава през своеобразен катарзис и преоценки на миналото…


Козирог

Новолунието на 04 ноември ще обнови общественото ви положение или позиции в колектив. Голяма е вероятността да попаднете в повишена конкурентна среда или такава на повишени изисквания прямо вас, така че да се налага да се доказвате над средното ниво. Околните може и да ви изненадват, но това ще ви посочи в по-ярки краски на кого можете да разчитате, как трябва да обновите, промените подхода си, така че да получавате необходимата подкрепа и одобрение, така че да е по-стабилно бъдещото ви развитие.

Ако това е невъзможно, тогава може да решите да промените тази ваша среда, за да намерите своето по-подходящо място под Слънцето, където сте ценени и приемани по достойнство, ще ви даде възможност да демонстрирате и реализирате потенциала си.

В крайна сметка ще се разграничите от хора или обстоятелства, които ви нанасят щети, ще си изградите различна стратегия, за да защитите интересите си.

Перманентно ще нараства и необходимостта да преосмислите въпроси, които се отнасят до приходи и разходи. През тази и следващата седмица повишени разходи са доста вероятни, те може да бъдат и полезни инвестиции във вас, вашето бъдеще, но все пак ще се налага да сте по-внимателни.

На 05 ноември предстои знаково за вас астрологично събитие – Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще остане там до 06 март 2022г. Венера е „малкото щастие“ според астрологията, но трябва да се припомни и подчертае, че това е най-близката до Земята планета, която действа подобно на магнит, чрез който ние с по-голяма лекота привличаме онова, което най-много обичаме, желаем и т.н. Така през следващите месеци вие ще постигате с по-голяма лекота целите си, ще се радвате на повече внимание и одобрение от страна на хора, които са обект на вашето внимание. Може да разчитате и на доза късмет…

На този етап и през тази седмица ще усетите това влияние като думите ви имат повече чуваемост, това може да допринесе за популярността ви, ще ви помогне да преодолеете по-лесно някои предизвикателства…

Венера ще промени за това време нещо в ценностната ви система, съответно ще придадете нова стойност на онова, което отчитате за важно в живота, на кого държите, кого и какво искате да задържите и т.н.


Водолей

Вие сте в един от най-важните периоди в годината, Новолунието на 04 октомври може да обнови живота ви на всички нива, да смени декорите около вас, да повлияе кариерното ви развитие, но и домашни, семейни условия на съществуване. През тази и следващата седмица всичко може да ескалира с елемент на изненада, но то не е случайно, вие все пак и в миналото може да сте предупредени по някакъв начин за предстоящи преобразувания, които трябва да се случат, за да се свали евентуално напрежение, за да се наместят пластовете под краката ви, така че да бъдете по-стабилни, а бих казала и по-щастливи в бъдеще.

В началото винаги по-лесно се влияе, препоръчително е в дните на Новолунието и след него да действате креативно, гъвкаво, различно, така че да получите различен и по-добър резултат от този в миналото и като не губите по-далечни и значими цели, желани резултати от поглед, така ще пристигнете там, където искате или трябва, а не накъде другаде… Бъдете внимателни все пак и се пазете от спонтанни реакции при евентуални външни провокации…

В любовта вие все по-малко ще сте склонни да изразявате дълбочината на вашите чувства. За дълго вие ще преминете в период на преоценки, но това може и да се окаже полезно, стабилизиращо, поне сега и през втората част на седмицата, ще ви помогне да проследите причинно-следствени връзки, а подобен анализ винаги е благоприятен, така че ще укрепи взаимоотношения, които си заслужават…


Риби

През цялата седмица информационният поток е много усилен, може да ви носи изненади, които да преобразят бъдещите ви планове, не е изключено да се променят взаимоотношения, договори, те ще се тестват за здравина, ще преминат през своеобразно изпитание и ще оцелеят най-здравите, надеждните.

От вас сега ще се изисква да проявявате повече гъвкавост и креативност в общуването, за да защитавате интересите си, за да превъртате някои предизвикателства в полза.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално или в преносен смисъл, може да обсебват вниманието ви и да се превръщат в проводник на преобразувания, понякога напрежение.

В друг вариант, това са теми, които се отнасят до спорни или дори юридически казуси и трябва да се пазите от скрити или дори нечестни влияния.

В такъв случай бъдете изрядни в документи, внимавайте за подробности, за да не изгубите контрол над тенденции и събития…

През втората част от седмицата в обкръжението ви се появява личност, която може силно да ви подкрепи, за да се справите по-лесно с всички предизвикателства…

Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате..


Източник: www.horoskop-astrom.com

Снимка: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени