Седмичен хороскоп зодия Водолей 16.02 – 22.02.2015г.

x

 

 

 


 

Новолунието от четвъртък слага акцент върху финансовото ви състояние. По различни поводи до се усложнява – нарастват разходите, възникват допълнителни и принудителни плащания и/или намаляват приходите. Каквато и да е причината обаче, тя ще изисква да набележите слабите звена и ако е необходимо коренно да се преориентирате в начините на придобиване на средства, а като минимум да ревизирате приходи-разходи. Създадените тенденции могат да ви влияят почти до края на март, ако не и през цялото първо полугодие. Така че е важно и целесъобразно да насочвате събитията в една по-продуктивна посока, с поглед вперен в по-далечното бъдеще.

Ще бъдете подкрепени от Меркурий, който все още транзитира през вашия зодиакален знак, усилва комуникативните ви и ораторски способности, шансове да градите полезни връзки и съответно мостове към собствените цели.

През цялото време сте особено убедителни, тенденцията ще се усили в края на тази и през следващата седмица, когато мнозина ще проведат вълнуващи разговори, преговори, с пряко отражение върху авторитета, имиджа ви и/или бъдещи планове. Възникват допълнителни варианти под подобно влияние.

Задължително общуването ще освежи ежедневието ви, ще е мощен канал за силни емоции, включително сърдечни трепети, оставящи трайни следи в сърцето ви.

Необвързаните Водолеи ще могат да осъществят нови романтични и бързи контакти и/или стари „другари" отново ще напомнят за себе си, а някой приятелства ще прераснат в любовен роман..

Обвързаните ще имат шанс да изгладят евентуални различия с половинката си, чрез разяснителни разговори, в краен случай – ще си изяснят истина, засягаща чувствата им.

Полезно е да сте максимално социално активни, за да не се разминете с някоя възможност!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ