СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Вниманието на повечето от вас е силно привлечено от необходимостта да разчупят статуквото и да открият нови възможности за реализация, в друг случай – може да преосмислите по-далечни перспективи на развитие, но при всички случаи звездите ви показват, че е дошло време да излезете извън границите на познатото и да извоювате нови и по-добри позиции за себе си.

В този процес и по един естествен начин ще продължат да ескалират процеси, които ще ви подтикват да оставите нещо зад гърба си, защото вече е изчерпано и няма енергия да продължи напред, за да освободите място на нещо ново и по-перспективно.

Няма за къде да бързате – вашият покровител Меркурий е ретрограден до 20 февруари, използвайте това време, за да наваксате с евентуални пропуски или грешки от миналото, за да направите оптимално добър избор, който в значима степен ще определи посоката ви на развитие през март. Миналото по различни поводи напомня за себе си, понякога и по един изненадващ начин, приемете това като втори шанс да въздействате, да реагирате различно, за да получите по-добър резултат…

Понякога това е толеранс от време, за да сте напълно подготвени към бъдещите си успехи. Вниманието ви е силно насочено към хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, в които ви оказват значимо въздействие.

Може да погледнете на тях от друг ъгъл, но в повечето случаи такива персони могат да допринесат за благоденствието ви, но могат и да ви дестабилизират, така че е препоръчително да се отнасяте с голямо внимание към тях, да си изберете стратегия и т.н. За някои близнаци ескалират спорни или дори юридически казуси и в такъв случай трябва да сте много добре подготвени, да внимавате за подробности, за да не бъдете изненадани неприятно. Можете да се възползвате от професионалисти по интересуващия ви профил, вид посредници, които ще играят ролята на буфер.

Демонстрацията на висока квалификация, привличането на влиятелни или високо поставени личности на ваша страна ще има подчертано благоприятен ефект върху реализацията на целите ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ