СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Вие сте в силно преобразуващ период, който влияе на вашето финансово състояние. Възможно е да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направите, ще повлияе пряко на вашите доходи. Вашето финансово състояние зависи подчертано от подкрепата на влиятелни личности, партньори, колектива, в който съществувате или дори това могат да бъдат финансови институции – банки, данъчни, застрахователни дружества и т.н.

В тази посока могат да се отключат много възможности, ако съзнателно се стремите да получите подкрепа и одобрение от хора и организации, които могат да допринесат за благосъстоянието ви. Но околните се държат твърде непредвидимо, не са изключени изненади, в оптимален вариант това ще ви помогне да се ориентирате към онези, на които доказано можете да се осланяте, а останалите може да отстраните от пътя си, защото ви дестабилизират в чисто материален аспект, но не само. Забелязва се една повишена конкуренция около вас или това могат да бъдат повишени изисквания спрямо вас…

Анализирайте случващото се, отношенията с близкото ви обкръжение, за да си изградите правилна стратегия, излезете победители, за да не позволите другите да подменят интересите ви или да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл.

В краен случай и ако се налага, вие ще направите чистка на хората около вас, за да освободите място на нови и по-позитивни перспективно развитие. Ако имате натрупани дългове, то те могат да напомнят за себе си, но ако някой нещо дължи на вас – сега е моментът да се борите, за да си го върнете.

Не е подходящо да поемате прекалено големи финансови рискове, да задлъжнявате, да теглите кредити например, защото могат да възникнат непредвидими обстоятелства, които да ви разминат с очакванията.

В любовта – владеят ви силни страсти, но чувствата ви преминават през свободен катарзис, който ще ви приближи към вид истина, съответно – здравите връзки ще стават още по-здрави, а останалите могат да се разпаднат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ