СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.03.2021 – 07.03.2021

x


Вашите амбиции растат и на практика се изразяват в стремежа ви да демонстрирате най-доброто от себе си, дори да надскочите досегашни постижения и успехи и това няма да остане незабелязано, напротив – ще се оцени от околните и ще се превърне в повод за внезапен шанс, но не случаен, а следствие на собствената ви креативност и изобретателност.

Ще забележите, че все ще намирате начини да постигате целите си и ако един път е затворен пред вас, то внезапно ще се разкрива друг, алтернативен. В известен смисъл вариантите, които имате пред себе си, може да ви изправят на прага на житейски кръстопът. В оптимален случай – ще реализирате паралелни идеи едновременно.

През тази седмица пред вас може да се разкрие някакъв значим шанс, който действително да е повод да излезете извън границите на познатото, възможното и да разчупите статуквото. Звездите ще ви закрилят и без преувеличение ще имате доза късмет. Но е хубаво да сте по-инициативни, за да не пропуснете част от шансовете си.

Успех ви носят демонстрацията на висока квалификация, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, но може и да са влиятелни, власт имащи особи.

Може да сключите дългосрочни и надеждни договори, да проведете подобни преговори, да уредите документи, с особено значение, да насочите във ваша полза юридически дела, ако това ви интересува.

В любовта – на този етап тя е на заден план или се филтрира силно от разума. Ако човека до вас подкрепя честолюбивите ви планове, тогава всичко е наред. Иначе вид пренебрежение може да прерасне в отчуждение.

На 04 март предстои знаково астрологично събитие – Марс навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари с допълнителни възможности да направлявате събитията през идните около два месеца.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ