СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.06.2020 – 07.06.2020

x


Предстои една от най-важните седмици за вас, която показва бъдещи перспективи на развитие поне до края на годината. Случващото ще  покаже „таван от възможности“, до които можете да се доберете и те ще се закодират трайно в кариерното ви развитие, обществено положение, репутация като минимум.

Аспектацията на звездите показва, че пред вас предстоят много важни задачи, които изискват да сте максимално инициативни, за да защитите извоювани вече позиции, за да се справите с повишена конкуренция или изисквания, за да превъртите вид предизвикателства, които ескалират във ваша полза.

Много ще ви помагат в тази посока гъвкавостта, адаптивността, съобразителността, които притежавате. По този начин всяка пречка може да се превръща в повод за победа и по-добър социален статус.

Вашият покровител Меркурий е вече в Рак, ще ви направи по-емоционални, но ще усили интуицията ви, практичните оценки, съобразителността, инстинктивно и повечето от вас ще откриват алтернативи на развитие, обходни пътища за целите си, „аварийни изходи“ или паралелни, понякога скрити източници за печалба, вид облагодетелстване.

Все пак Пълнолунието, което е с полусенчесто затъмнение и е на 05-06 юни засяга пряко вашият зодиакален знак, показва вид развръзки, пълнота от възможности или необходимост от завой, промени в развитието.

Вие можете и трябва да насочвате тенденциите, но не като се съпротивлявате на промените, а като намерите начин да се възползвате от тях, нещо от рода на: „като ви поднесат лимони, направете си лимонада“… Така ще откриете вашето призвание, шанс да осъществите в пълна степен потенциала си. След това перспективите на развитие ще се разгръщат почти по инерция и до края на 2020г. като минимум. Наблюдавайте, не пропускайте възможности, но и отстранявайте своевременно онова, което препятства успехите или чувството на щастие – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ