СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 01.07.2024 – 07.07.2024

x


През настоящата седмица вие можете да стабилизирате доходите си или да защитите интересите си като разчитате на натрупан опит и авторитет, защото се изкачвате по йерархичната стълбичка или пък действията ви са достатъчно ефективни,  за да имат положителен ефект върху онова, което имате- общо.

Понякога ще действате стратегически, тайно и дори хитро, но все ще намирате начин да материализирате желанията си.

Някой от вас ще отключат паралелни или допълнителни източници за облагодетелстване, ще прелистят нова страница, която им действа обогатяващо.

През  новият период вашето честолюбие расте, вие спонтанно може да се въвлечете  в словесни двубои  и дори „ войни“, за да защитите идеите и намеренията си, така че да отстоите себе си. По един естествен начин ще укрепите перспективни връзки, но ще прекратите контакти и дори договори, които ви разочароват или не допринасят, не кореспондират за ваши успехи и чувства на удовлетворение.

Може да чуете и да изкажете думи, които имат широко отражение. В оптимален случай- надниквате в по-далечното бъдеще, узнавате тайни, ако има такива.  Все пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да внесат напрежение и не само…

Любовта на този етап е на заден план и се измества от други и по-практични настроения.  Все пак,  ако между вас и любим човек всичко е наред, тогава сега ще надградите привързаността си  чрез общи и обогатяващи цели… Виждате отсрещната страна  обективно и без „ розови очила“,  а това винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени