СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 02.07.2018 – 08.07.2018

x


През тази седмица се появяват благоприятни възможности да въздействате позитивно на финансовото си състояние. Причините за това могат да бъдат успехите ви на работното място,  може да сбъднете и съкровена мечта, която се отнася до социалния статус, кариерно развитие и т.н.

Ако все още изпитвате някои материални затруднения, то те са провокирани предимно от ваши партньори, натрупани в миналото дългове, ако имате такива. Но както казах вече, вие намирате начини да се справяте и тенденцията се усилва след четвърти юли.

Почти през цялата седмица може да се чувствате предизвикани в словесни двубои от хора, които стоят далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, това също може да са далечни роднини. Следва да сте по-внимателни при подписването на документи, особено юридически или свързани с пътувания. Това може да са теми от миналото,  които не са намерили своето решение и сега отново се възвръщат към вас, за да ги разясните.

Използвайте момента и наблегнете на конструктивните разговори, опитайте се да превъртите предизвикателствата в ползи, за да не се въвлечете в дълги и трудно разрешим конфликт, разрив в лични и делови контакти. Все пак, ако някои отношения се влошат, достигнат някакъв краен предел, това ще ви даде шанс да вземете по-радикални мерки, да смените подхода си, да действате по-смело, така че да не позволявате повече да подменят интересите ви, да ви влияят негативно и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ