СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 03.04.2023 – 09.04.2023

x


През настоящата седмица може да имате водеща задача да утвърдите авторитета си в колектив, а това по един естествен начин ще повлияе на вашето по-добро обществено положение, кариерно развитие и финансово състояние.

Имате шанс да постигнете дълготрайни успехи, които не са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали дълго време и сега се увенчават с успех.

Дори и една врата да е затворена пред вас, вие може да намерите друга, алтернативна, така че да осъществите набелязани цели. Някои от вас може да водят тайни преговори или пък да не споделят всички свои намерения, да действат стратегически и така по-лесно да осъществят своите планове. Може да се изисква повече време, за да реализирате на практика онова, към което се стремите, но сега да получите сигнали, че ваша съкровена мечта е осъществима.

Някои от вас ще получат възможност да се доберат до стабилни и надежни доходи,  включително като се ориентират към нещо ново, ако това ви интересува.

Може да не афиширате всичко, което преживявате и чувствате, може да сте склонни да ревизирате миналото, за да реагирате различно и да получите различен, по-добър резултат от преди.

Постигнати резултати, които касаят социалния ви статус – общо, ще са дълготрайни, струва си да проявите повишена инициативност в избрано от вас направление.

В любовта – ревизирате своите чувства, те стават по-дълбоки, може да получите интуитивни прозрения, за да укрепите важни за вас връзки. Ако анализите не са твърде положителни, тогава вие ще се дистанцирате и със съответните последици.

Ако сте сами, тогава може да започнете тайна връзка или такава, която на този етап няма да афиширате по различни поводи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени