СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП близнаци 03.08.2020 – 09.08.2020

x


През първата част от седмицата можете да се сблъсквате с факти, които в по-ярки краски ще ви покажат кой пречи на успехите и благосъстоянието ви или какво трябва да преодолеете /най-често в лицето на партньор или влиятелна личност с отражение върху финансовите ви ресурси или онова, което имате – общо/. Не пренебрегвайте случващото се, то може да е показателно за дълго, възползвайте се от полученото знание или вид прозрения, за да си изградите стратегия, а може би и да отстраните хора, обстоятелства от пътя си, които ви действат по подобен начин.

Меркурий, вашият покровител, преминава в Лъв на 04 август, ще усили честолюбието и ораторските ви способности в пъти. Ще се концентрирате подчертано да утвърдите авторитета си в колектив, в най-близка среда на съществуване и така е правилно, така че можете да привлечете на ваша страна полезна подкрепа, ще имате шанс да се справите с нараснала конкуренция или изисквания към вас.

Въпреки всичко, мнозина ще имат усещането, че околните се държат по-непредвидимо от обикновено, ненадеждно, изненадват ви… Ако има нещо скрито и действащо зад гърба ви, то ще бъде по-видно от обикновено. Случващото се ще ви помогне да прочистите обкръжението ви от негативни влияния и внезапно, бързо ще прекратите контакти и договори, които повече ви вредят, отколкото нещо друго.

В сряда и четвъртък разбирате до какви върхови постижения можете да се доберете, също кое е в сферата само на илюзиите.

В петък, събота и неделя се пазете от разногласия или конфликти, които ще имат широко отражение или ще ви нанесат щети – чисто материални, но не само. Ако тези дни са спокойни, значи всичко е наред, може да очаквате същото и в бъдеще. През последните дни от седмицата е подходящо да се разплатите с дългове – буквално и в по-общ смисъл, но не и да задлъжнявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ