СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 04.02.2019 – 10.02.2019

x


Фокус могат да бъдат по-далечни хоризонти за развитие, разширение на вашето влияние, излизане извън границите на познатото, защото част от настоящите възможности са се изчерпали или понеже е дошло време да експериментирате, да опитате нещо ново и различно, което ще ви помогне да преодолеете предизвикателствата и дори да ги превъртите във ваша полза.

Добре се справяте с юридически казуси, оформяне на документи, теми свързани с подобряване на квалификация, пътувания. Ако всичко горе-изброено ви вълнува, тогава можете да се възползвате от приливната вълна на Новолунието, така че да преумножите възможностите, които ще прорастват и дават добри резултати, „плодове“ през идния около месец, а може и повече.

Въпреки всичко около вас е напрегнато, повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, с която сега могат да се справят, ако действат енергично и целенасочено, а понякога използват „нападението като най-добрата отбрана“. Това твърдение е особено валидно през втората част и последните дни на седмицата, когато ще изненадвате околните с изказа и реакциите си, вероятно и те ще ви изненадват, този процес може да се свърже с борба за надмощие или словесни двубои, в които трябва да отстоите интересите си, това може рязко да промени средата ви на съществуване, можете да въздействат чрез дар словото си, чрез връзките, които създавате или укрепвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е прекалено кратък за носене на скучни дрехи. Животът също.

Ако сте пропуснали
Най-четени