СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 04.02.2019 – 10.02.2019

x


Фокус могат да бъдат по-далечни хоризонти за развитие, разширение на вашето влияние, излизане извън границите на познатото, защото част от настоящите възможности са се изчерпали или понеже е дошло време да експериментирате, да опитате нещо ново и различно, което ще ви помогне да преодолеете предизвикателствата и дори да ги превъртите във ваша полза.

Добре се справяте с юридически казуси, оформяне на документи, теми свързани с подобряване на квалификация, пътувания. Ако всичко горе-изброено ви вълнува, тогава можете да се възползвате от приливната вълна на Новолунието, така че да преумножите възможностите, които ще прорастват и дават добри резултати, „плодове“ през идния около месец, а може и повече.

Въпреки всичко около вас е напрегнато, повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, с която сега могат да се справят, ако действат енергично и целенасочено, а понякога използват „нападението като най-добрата отбрана“. Това твърдение е особено валидно през втората част и последните дни на седмицата, когато ще изненадвате околните с изказа и реакциите си, вероятно и те ще ви изненадват, този процес може да се свърже с борба за надмощие или словесни двубои, в които трябва да отстоите интересите си, това може рязко да промени средата ви на съществуване, можете да въздействат чрез дар словото си, чрез връзките, които създавате или укрепвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени