СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 05.09.2022 – 11.09.2022

x


Повечето от вас ще имат възможност да извършат някакви положителни промени, които са свързани с техния дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество.

Ако се нуждаете от варианти или пък своеобразен „авариен изход“, тогава той спонтанно може да се оформи пред вас и точно сега.

Някои от вас може да имат нужда просто от повече почивка, да се отдръпнат от рутината,  за да обърнат внимание на близките си, на себе си и т.н.

Ако това не са ваши теми, тогава вие може да се готвите за промени, които са базисни и могат да преобразят живота ви на различни нива – в личен и делови аспект, ако не веднага,  то в края на септември и през октомври.

Вашият покровител Меркурий почти е спрял своето видимо движение, явно ви фиксира  силно върху някаква тема, която може да засегне лични взаимоотношения или пък обществено положение, бъдещи перспективи на развитие – общо.

Избраната посока трябва да е пряко свързана с подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на важни за вас хора.

Това ще определи много за бъдещето ви или като минимум ще повлияе фона ви на съществуване през следващия около месец и половина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени