СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 07.02.2022 – 13.02.2022

x


Вашето внимание все така силно може да е привлечено към възможността или необходимостта да надскочите вашите успехи или пък да разширите границите на възможното пред вас като общувате с хора извън близкото или традиционното обкръжение, пътувате, някои от вас могат да проявят интерес към премествания, сключване на нови и дълготрайни договори или утвърждаване на стари такива, но това ще изисква от вас по-висока социална активност, инициативност и т.н.

Демонстрацията на висока квалификация ще е много полезна и ще има стабилизиращ ефект.

Някои от вас може да решат да увеличат своите знания, да учат и т.н., в такъв случай това пак така ще има дълготраен и силно преобразуващ, в повечето случаи и стабилизиращ ефект.

Ако ви интересуват спорни и юридически казуси, тогава те сега може и да не се развиват твърде гладко, но ако проявявате повече упоритост, придържайте се към факти и вид истина, тогава всичко ще е наред. Взаимодействието ви с финансови институции сега е много добро, мнозина ще се възползват от това.

Вашето финансово състояние може да се подобри следствие на подкрепа от страна на  влиятелни личности, хора и институции, които влияят на материалното ви състояние – общо.

Не е изключено пред вас да се оформят и варианти на развитие, които пак така ще ви подействат обогатяващо, това може да се случи и като сбъднете съкровено желание, увенчаят с успех дълго полагани от вас усилия или намерите своеобразен „аварийни изход“, вариант, който да стабилизира доходите или благоденствието ви.

В любовта – намирате се в силно трансформиращ период, склонни сте да анализирате в дълбочина връзките си, те се нуждаят от промяна, на която може да влияете в значима степен до края на седмицата.

В този процес може да се сблъсквате с истини, причинно-следствени връзки и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ