СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 07.11.2022 – 13.11.2022

x


Водещо астрологично събитие през тази седмица е пълнолунието, което е с  пълно лунно затъмнение на осми ноември. Традиционно през това време ескалират знакови събития,  развръзки, които имат широко отражение или имат своеобразен превключващ ефект.

Всичко това ще се отрази приоритетно на вашата професионална реализация, ритъм в ежедневието…

Случващото се ще ви покаже на какво може да разчитате в бъдеще време на работното си място, какво подпомага вашето развитие и израстване, какво евентуално трябва да преодолявате, да отстранявате от пътя си, защото ви дестабилизира, изживяла е своето време.

Ако са необходими някакви преобразувания по-горе описаните теми, това ще бъде особено видно през първата част от седмицата, понякога и с елемент на изненада.

Например, вие внезапно може да се сдобиете с нови и по-широки възможности за израстване, затова ще ви помага вашият гъвкав подход в общуването, демонстрация на висока квалификация…

В някои случаи може да се изисква да повишавате вашите знания…

Колелото на съдбата може да се завърти в една или друга посока според подкрепа и одобрение, които получавате от влиятелни и власт-имащи личности, включително такива,  които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл.

Ако не сте на правилното място, тогава може да прекратите дългосрочни договори, за да се дистанцирате от неблагоприятни за вас фактори или такива които отчитате за извън контрола си, някои от вас може да решат да се преместят, да променят своята среда, за да открият най-благоприятното място за себе си.

Може да ви се налага да изправяте недоразумения от миналото, грешни представи,  ако има такива и които пряко засягат вашето обществено положение, кариерно развитие или репутация.

За да се предпазите от евентуални негативни влияния, вие трябва да се придържате максимално към факти, анализи на миналото, за да избегнете някои грешки и да получите по-добър резултат в бъдеще време.

Ще имате такава възможност, включително да се измъкнете от сложни ситуации, стига да не са преминати определени граници през втората част от седмицата.

Така периодът ще е важен и превключващ за професионалната ви реализация,  препоръчително е да цените високо спонтанни шансове, а ако нещо не върви – да го промените или оставите в миналото, ще имате ясни и дори императивни послания в това направление.

Любовта на този етап е на заден план или пряко се влияе от съвсем практични оценки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени