СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 07.12.2020 – 13.12.2020

x


През тази седмица предстоят развръзки и показателни събития, които ще покажат на кого и в каква степен можете да разчитате, до какви обществени позиции можете да се доберете или да утвърдите авторитета си.

Повечето от вас ще бъдат социално много активни, за да се справят с повишена конкуренция, изисквания, за да се сдобият с по-широка подкрепа, за утвърдят позициите си в колектив, това ще е необходимо по различни поводи.

На този етап вашата инициативност действително води до разширение на вашето влияние, сдобиване с вид популярност. В близкото обкръжение на мнозина се намира енергична и инициативна личност, която ви дърпа напред и нагоре, стимулира собственото ви развитие, помага ви, можете да си сътрудничите и т.н.

Същевременно не всички ще са чак толкова доброжелателни.

Вероятно ще установите, че има и персони, които застават на пътя на вашите мечти, объркват плановете ви или имат негативно отражение върху репутацията ви.

Вие или ще трябва да се дистанцирате от такива персони, за да не ви нанесат щети или ще се наложи да си „сверите часовника“ с околните, с очаквания и изисквания, които се поставят от страна на хора, които влияят на стабилността и социалния ви статус.

Трезвите и рационални оценки, преговори, разяснителни разговори, обсъждане на идеи, които ескалират, ще са ви много полезни.

Ако до този момент сте се движили в правилна посока, тогава можете да очаквате повишение, бонус на работното място, положителни промени… своеобразни развръзки, които ви действат обогатяващо и са следствие на подкрепа и одобрение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ