СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.05.2023 – 14.05.2023

x


Седмицата е изпълнена с изненади, много голяма част от тях и по един спонтанен начин ви показват с какво може да продължите напред, какво следва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано или пък го усещате повече като извън контрола си.

Вие все още сте в период, през който най-добре осъществявате вашите намерения, ако действате стратегически, не споделяте всичко и преди то да бъде осъществено напълно.

Така вие ще получите шанс да си върнете нещо от миналото, което има позитивен ефект  върху вашата стабилност, вашият авторитет, кариерно развитие или върхови постижения.

Можете да повишите доходите си, да откриете алтернативи за печалба или пък награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм, малко неща протичат по предварителен график, така че е препоръчително да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове, но и да се възползвате от спонтанно застанали на пътя ви възможности.

В края на седмицата ескалират достатъчно важни събития, които ви показват кои от мечтите ви са осъществими.

Повечето от вас установяват, че дори и една врата да е затворена, друга се отваря пред тях.  Действате практично, последователно, без да губите по-далечни цели от поглед, тези усилия ще се увенчаят с успех за повечето от вас.

Любовта остава на заден план или пък се филтрира от съвсем практични оценки, по друг начин казано – дали достатъчно можете да разчитате на любим човек.

Ако сега започнете нова връзка, тя ще ви действа обогатяващо, освен всичко друго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени