СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 10.05.2021 – 16.05.2021

x


Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак, това позитивно въздействие ще го усетят предимно родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Под въздействие на Венера вие ще може да разчитате на доза късмет на различни нива от живота ви, с по-голяма лекота ще привличате внимание, ще печелите подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, ще привличате онова, което отчитате за най-ценно и важно за вас.

Водите доста конструктивни разговори, чрез които можете да насочите в една по позитивна посока по-далечни перспективи на развитие, опека от страна на влиятелни или властимащи личности, включително такива, които са стоящи далеч от вас. Това е подходящо време да подействате позитивно на въпроси, които се отнасят до дългосрочни договори, юридически казуси, оформяне на документи и т.н.

На 14-ти май Юпитер ще премине в Риби и ще остане в този сектор до 28 юли. Дотогава могат да произтекат достатъчно важни за вас събития, които ще се отразят на кариерното ви развитие, социален статус или репутация като минимум.

Не е изключено на този етап да получите само подсказки за бъдещи перспективи на развитие, все пак ще съществуват шансове над средното ниво, които не бива да пропускате.

Може да защитите интересите си по един доста креативен или неочакван начин.

Някои от вас ще получат съобразна награда за полагани до този момент усилия, ще могат да материализират желанията си, да подействат позитивно на доходите си и т.н.

На 11 май предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит – да постигнете онова, за което сте се трудили дълго, може да наваксате с евентуални пропуски и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ