СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 11.07.2022 – 17.07.2022

x


Най-важното събитие през тази седмица е пълнолунието, което е на 13-ти юли. За вас то ще донесе пълнота от знание, вид развръзки, които касаят финансовото ви състояние.

Случващото се не е случайно, а следствие на тенденции, които вече са зададени и предстои пик от събития със съответните последици. Препоръчително е до пълнолунието да действате в посока, която ще ви подейства обогатяващо. Това ще изисква вие да укрепвате връзки, които влияят на вашето благосъстояние.

Пазете се от конфликти, противопоставяне на интереси, които могат да ви нанесат щети.

Въпреки всичко, аспектацията на звездите е такава, че ще изисква да се съобразявате с отсрещната страна над средното ниво, може би да платите някаква цена или да жертвате нещо, за да получите друго и по-ценно за вас.

Периодът не е подходящ за задлъжняване, а по-скоро за ликвидиране на дългове.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, бъдете изрядни във вашите документи и всичко ще бъде наред.

Ако успеете да получите вид подкрепа, одобрение, балансирате между ваши и чужди интереси, тогава това пълнолуние ще ви подейства доста обогатяващо, могат да ескалират превратни събития, но напълно във ваша полза.

Иначе може да ви се наложи да прекратите контакти и да се дистанцирате от персони,  които ви нанасят щети.

Пред  мнозина ще се оформят алтернативни, допълнителни източници за печалба. Може да получите и вид опека, от която да се възползвате. Повечето от вас ще могат да разчитат на хора, които са стоящи далеч от тях, буквално и в по-широк смисъл…

Ако има някакви илюзии, неправилни съждения или грешни стъпки, които се отнасят до кариерното ви развитие, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод  да се справите с това предизвикателство и по гореописания начин…

До края на седмицата Венера е във вашия зодиакален знак, тя ви закриля, надарява ви с доза късмет, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени