СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.02.2018 – 18.02.2018

x


Силна фокусна точка за мнозина е да излязат извън границите на познатото – буквално или в преносен смисъл, за да облекчат напрежението в ежедневието си или  защото повече възможности се очертават точно там. Не е изключено обаче да се наложат принудителни пътувания. В друг случай – хора, стоящи далеч от вас, ви указват значимо въздействие и могат да преобразят живота ви. Една част от тях ви надаряват с внезапни нови възможности, но има и такива, които ви налагат своята воля, влияят на ритъма в ежедневието ви, бъдещи планове, понякога – сключени дългосрочни договори и т.н.

Ваши партньори /лични или делови/ не са твърде толерантни към вас на този етап, в оптимален случай се стремят да ви стимулират, така че да изчистите евентуални грешки. Също, натрупани недоразумения в миналото ескалират и могат да доведат до разрив, някои ще узнаят тайна, други ще разберат, че „целта оправдава средствата“ и ще попаднат в подобна схема, ако не по желание, то по принуда. Конфликти с важни за вас хора могат да имат сериозни последици за социалния ви статус – кариерно развитие или пък брак. На този етап е препоръчително да залагате на дипломацията, защото по-малка част от случващото се зависи от вас.

През втората част от периода се очертава възможност да получите стабилна посока, пряко рефлектираща върху онова, което имате или по-конкретно – финансите ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка раница от SEE BY CHLOÉ

Малка раница от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Леопардова пола от ALAÏA

Леопардова пола от ALAÏA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато петък е близо!

Ако сте пропуснали
Най-четени