СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак и е в една от най-големите си сили от този сектор, тази планета ще отключи вашата повишена комуникативност, инициативност, склонност да се въвличате в дебати, за да защитавате идеите си и да налагате мнението си.

Думите ви ще имат все по-голяма чуваемост и ще влияете над обичайното на околните.

Същевременно, чрез ораторските си умения мнозина ще се опитат да преодолеят някакво предизвикателство, за да защитят тезата си, завоюване до този момент успехи, които пряко влияят на кариерното ви развитие или репутация като минимум.

Ако има нещо, което препятства вашите успехи и честолюбиви планове, застрашава социалния ви статус и сигурност на различни нива от живота, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, но вие може да влияете все още на тенденциите… По един естествен начин са възможни равносметки – кои ваши минали решения ви носят удовлетворение или вредят на бъдещите ви перспективи на развитие.

С Новолунието, което е на 18-ти юни, вие ще имате право на втори опит, така че да въздействате по-добре на приоритети, които ще се окажат съществени или определящи за вас за следващите месеци или предстоящата ви лична година.

Сега задавате тон и вектор на развитие, имайте го предвид и насочвайте внимателно…

През втората част от седмицата – радвате се на все по-голяма подкрепа, по-лесно налагате мнението си, радвате се на повече добронамереност или разбиране, възползвайте се по оптимален начин.

В любовта – не ви липсва внимание и подкрепа или пък, ако желаете може да укрепите отношенията си като използвате вашия чар и убедителност, стига да искате – ще можете, поне в повечето случаи.

Ако сте сами – лек флирт бързо може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени