СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.01.2020 – 19.01.2020

x


Продължават да ескалират знакови трансформации в живота ви, които засягат материалното ви състояние, а то е в пряка зависимост от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на личности, които влияят на финансите ви по някакъв начин. Вие вече трябва да имате достатъчно подсказки в тази посока, влиянието на звездите не е еднозначно, може да е съпътствано със своеобразна борба за власт или необходимост от вид трансформации в линия на поведение, подход, за да извлечете максимални ползи от случващото се или да превъртите някои предизвикателства в полза.

Явно, че ще трябва да отстраните онези, които ви носят щети, понякога и по един по-краен, радикален начин, да вземете мерки, но също с упоритост, евентуална стратегия да обедините усилия с други, които ще повишат стандарта ви на живот, като минимум – ще ви предпазят от загуби.

В този процес може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и на практика да е точно така, но имате избор, трябва да го обмислите внимателно и по горе-описания начин.

В друг вариант – може да се наложи да уреждате наследства, да се справяте с финансови и държавни институции, сега е моментът да въздействате…

Нараства вероятността да откриете внезапен, изненадващ изход от сложни и заплетени ситуации, включително такива, които сте считали за извън контрола ви до скоро. Възможно е да използвате скрити методи за въздействие, да търсите и откривате обходни пътища към целите си, включително като общувате с хора извън близкото ви обкръжение – буквално и в по-общ смисъл.

Меркурий, вашият покровител, влиза във Водолей на 16 януари – ще залагате повече на креативен подход, изобретателен, ще изненадвате околните, въпреки че можете да очаквате същото и от отсрещната страна, така че следва да сте по-внимателни, особено, когато очертавате по-далечни перспективи на развитие, както е към настоящия момент.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ