СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние,  което ще обнови и промени ритъма в ежедневието, ваши ангажименти и професионална реализация.

От вас може да се изисква да проявите повишена адаптивност,  за да отговорите на нови условия на труд, изисквания или очаквания от ваша страна. Колкото по-голяма приспособимост проявявате,  толкова повече ще нараства вероятността  вие да се възползвате от тези преобразувания и тези се оказват във ваша полза.

Все пак, ако трябва да оставите нещо зад гърба си- в лицето на конкретни хора или обстоятелства, които са изживели своето време, пак така влияят  на вашата работа, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и не е нужно да се опитвате да задържате нещо, което само внася напрежение в живота ви, повод е за усещане за нестабилност.

Ако в някой случай статуквото не ви удовлетворява,  тогава вие може да се възползвате от това новолуние,  за да си потърсите и намерите нова  и по- подходяща за вас работа.

Ако обаче, вие сте на правилното място, действате гъвкаво, адаптивно към динамична външна среда,  тогава сега ще получите шанс да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

При всички случаи ще е видно,  че статуквото не може да бъде съхранено, вие може да се изкачите нагоре, може да „ циментирате позициите си“, наложите авторитета си  като получите одобрение от околните, изпреварите евентуална конкуренция, ако това е невъзможно-  ще прелистите нова страница в живота си,  ще си намерите нещо друго, по-подходящо за вас, чрез което да разгърнете вашия потенциал.

Ако това не е ваша тема, тогава вероятно ще е препоръчително да промените нещо в навиците си,  в задачите, които реализирате,  за да се чувствате по-здрави, за да вземете превантивни мерки,  така че да избегнете някой усложнения,  които засягат физическото ви състояние.

Повечето от вас ще намират време и за развлечения или пък ще получават подкрепа от страна на любими хора- партньор или пораснали деца.

Ако сте сами,  тогава периодът е подходящ да срещнете любовта  и това може да се случи по един бърз и спонтанен начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени