СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние,  което ще обнови и промени ваши сърдечни връзки с партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Когато става въпрос за ваш партньор,  тогава вие може да укрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, ако пътувате, ако обсъждате по-далечни перспективи на развитие. Тази тенденция ще се усилва,  така че вероятността да хармонизирате  или промените в положителна посока отношението си с ваш партньор  перманентно ще се усилва и през следващата седмица.

От вас може да се изисква също- да внимавате кого допускате до себе си,  защото хора от вашето обкръжение може да имат не твърде благоприятно въздействие върху  връзката ви с вашите близки.

Околните може да ви изненадват, но така вие ще имате уникален шанс да ги разпознаете и от един друг ъгъл или като минимум да разберете доколко можете да разчитате на тях, понякога и в една напрегната или по динамична обстановка.

Ако определени личности ви разочароват твърде много, тогава вие ще прекратите контакт с тях, а някой от вас може да решат внезапно да променят своята среда, за да бъдат по-спокойни, щастливи, за да  бъдат по-сигурни.

Когато става въпрос за деца, тогава вие навлизате в период,  когато тази връзка се преобразява, вероятно те ще демонстрират своенравие, ще искат повече свобода и независимост,  също- да им бъдете приятели, освен всичко друго.  Вие можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите в каква посока се разгръщат тези отношения, за да вземете мерки, за да насочвате, за да се възползвате или за да не изгубите контрол над ситуацията.

Повечето от вас притежават до за късмет, на вътрешна сила и интуитивна прозорливост,  чрез които успявате да превъртите всички предизвикателства в полза.

Можете да разчитате на семейството си, да се справите добре с домашни, битови или имотни приоритети,  ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени