СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.03.2022 – 20.03.2022

x


До края на тази седмица вие се намирате в изключително силен период, така че да направите пробив в кариерното си развитие, да превъртите евентуални предизвикателства в полза и да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Ако това е невъзможно, тогава може да постигнете успехи, на които да разчитате до края на годината, а може и много по-дълъг период от време. Ако не ви удовлетворява настояща позиция, която заемате, тогава все още  може да потърсите или намерите нещо друго  по-благоприятно за вас.

Случващото се около пълнолунието, което е на 18-ти  март, е много показателно и ако тогава вие получите вид удовлетворение, подкрепа, това ще е отличен признак и обещание за просперитет в бъдеще. Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, може да се държат непоследователно, да ви изненадват, нека това да се превърне в повод  да преосмислите отношенията си с тях и да погледнете от един друг,  понякога скрит на пръв поглед ъгъл.

Всъщност, вие по различни поводи може да надникнете в по-далечното бъдеще, ако има скрити опасности или нещо действащо зад гърба ви, то ще се прояви в по-ярки краски, вземете своевременни мерки, за да избегнете дестабилизация занапред.

Бъдете внимателни при попълване на документи, разрешаване на спорни или юридически казуси, ако е нужно, потърсете вид посредник, доверено лице, професионалист и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ