СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Меркурий се обръща в директен на 15 май, така че всички усилия, които сте полагали до този момент, а те се отразяват на ключови въпроси с вашата сигурност и просперитет, авторитет, обществено положение и репутация – сега ще започнат да дават резултати и в повечето случаи те ще са напълно позитивни за вас, следствие на вашата упоритост, последователност, конструктивно поведение.

Така през настоящия период може да получите награда, може да постигнете успехи, които са значими и ще ви действат стабилизиращо, ще можете да разчитате на тях през следващите месеци, до края на годината, а може и по-дълго време.

За някои ще се разкрият невероятни и обходни пътища към целите им, може да установите, че има кой да ви пази гърба.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция и ви показват коя част от мечтите ви са осъществими, но ако има нещо, което няма потенциал и трябва да оставите в миналото, това пак така ще бъде по-видно от обикновено, но в тогава вероятно животът ще ви компенсира и ще ви насочи към други и по-подходящи за вас пътища, даващи ви просперитет.

На 19 май предстои новолуние, което ще обнови или ще рестартира шансове, които вече са съществували, ще им даде тласък и ще ускори тяхното движение напред и нагоре, когато това е осъществимо въобще. Ако не е – пред вас ще се разкрият алтернативи и все едно сте на прага на житейски кръстопът.

От края на седмицата вашата социална активност перманентно ще се усилва, вероятно и не без причина, а защото ще се почувствате предизвикани да защитавате интересите и мнението си.

Слънцето преминава във вашия зодиакален знак на 21 май и вие ще почувствате това въздействие като прилив на енергия и адреналин, така че ще можете да вземете нещата в свои ръце, образно казано, вашата решителност и воля също ще  нарастват…

В любовта – на този етап тя е хладна или продължава да се прецизира от практични оценки.

Ако всичко е наред между вас и любим човек, тогава вие ще се подкрепяте на различни нива, включително и в чисто финансов аспект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени