СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 16.04.2018 – 22.04.2018

x


Вашето обществено положение може рязко да се промени, а всичко зависи от собствените ви инициативност, това към какви цели са ориентирани вашите мечти и желания. За тяхното осъществяване на този етап важна роля играят околните – от колеги до приятели, евентуални съдружници и т.н. Вероятно колебливото и несигурно отношение от страна на околните е обърквало и вашите собствени планове до скоро. Възможно е да имате „дежа вю“ като „уроци“, новини или преживявания, но от тази седмица и под влияние на Новолунието можете да ги канализирате в оптимално правилна посока.

Хора от близкото ви обкръжение ви изненадват, появяват се такива, които силно ви стимулират, правят ви интересни и креативни предложения. За съжаление ще има и такива, които са способни да предизвикат обрати в живота ви, така че е целесъобразно да внимавате на кого и в каква степен се доверявате, какъв избор правите.

При всички случаи сега е от водещо значение да се доказвате повече пред „другите“, за да отстоите интересите си или да заемете нови и по-престижни позиции.

Това е напълно възможно и като се осланяте на някакви скрити, обходни пътища за печалба, а понякога това е неявна подкрепа от покровители.

Можете да сбъднете тайна мечта, в любовта – пак така вероятно не изразявате съвсем открито всичките си преживявания, а ако съществува вид неудовлетвореност, тогава може да се отдадете на взаимоотношения, които не сте склонни да афиширате по различни поводи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сутрешно кафе със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени