СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 17.08.2020 – 23.08.2020

x


На 18 август предстои Новолуние, което ще ви даде право на втора възможност да укрепите важни за вас връзки – лични или делови, да утвърдите позициите си в близкото си обкръжение, за да наложите мнението си, защитите интересите си или като минимум – да не позволите да бъдете изместени.

Мнозина ще усещат това послание на звездите и ще бъдат социално по-активни, ще преговарят, водят разяснителни разговори, ще споделят идеи и т.н. и в този процес действително ще получат шансове да заемат по-добри позиции в колектив, да срещнат личности, които да ги подкрепят – енергийно, морално, да им помогнат да осъществят плановете си и оформят по-добри бъдещи перспективи на развитие.

На този фон, ако имате дългове към определени персони, ще нарасне необходимостта те да бъдат разплатени. В друг вариант, от вас ще се изисква да скъсате отношения или да се разграничите от влияния, които влачат след себе си загуби – чисто финансови, но не само. В по-ярки краски ще получите подсказки в тази посока, те ще ви покажат какви мерки трябва да вземете, за да се предпазите от по-дългосрочни и негативни последици. На първо време през тази и следващата седмица е крайно неподходящо да задлъжнявате, препоръчително е да избягвате конфликти с лица, които влияят на благосъстоянието ви. Изградете си стратегия. В краен случай можете да смените средата си на съществуване.

Звездите ще ви дават шансове да подействате позитивно на онова, което имате – общо, да откриете паралелни, внезапни източници на доходи и като разчитате на вашата креативност, общувате с хора извън близкото си обкръжение, не афиширате всичките си намерения или получавате тайна опека.

През последните дни от седмицата се нуждаете от това да намалите темпото, понякога да се замислите за базисни преобразувания, които ще сменят декорите около вас. Въпрос на избор, ще имате такъв.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда залагаме на класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ