СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.06.2021 – 27.06.2021

x


Меркурий, вашият покровител, се обръща в директен на 22-ри юни, така че, ако доскоро сте изпитвали някакви колебания по кой път да поемете, ако сте нямали яснота по ключови за вас въпроси, които се отнасят до общественото ви положение или репутация като минимум, то ето че сега повечето от вас ще са изградили ясна стратегия, която ще ви проправя път напред и нагоре, все повече ще нарастват шансовете да постигнете заветна цел, която ще има важно отражение върху бъдещето ви развитие, ще набират скорост тенденции, които вече са зададени като посока и нека те да ви зарадват…

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава все още ще имате време за корекция или да наваксате с някои пропуски, евентуални грешки.

Оптимален срок за въздействие е 11 юли, след това успехи, които закодирате, ще се настанят трайно в живота ви. На този фон сега вие имате уникална възможност да подействат и позитивно на общественото си положение, може да повишите доходите си или като минимум да получите морално удовлетворение. Може да получите своеобразен подарък от съдбата, но той няма да е случаен, а ще бъде по-скоро подсказка, че се движите в правилна посока.

При всички случаи сега трябва да обръщате специално внимание на всички шансове, които застават на пътя ви, влияят на материалното ви благополучие или онова, което имате – общо, може да се окаже, че това са семенцата, които ще ви дават богат урожай в бъдеще, образно казано.

Въпреки всичко, повишени разходи също са възможни, ако имате стари дългове, тогава сега ще трябва да ги ликвидирате, в друг случай – избягвайте конфликти, които могат да ви нанесат щети, не е подходящо да се поемат прекалено големи рискове при евентуални инвестиции или теглене на кредити, защото после ще се окажат не твърде подходящи или изложени на опасност. Любовта – тя преминава през катарзис, придавате ѝ различна стойност, не е задължително тя да е по-лоша, но със сигурност ще е по-реалистична и според това на кого и в каква степен може да разчитате в изпитващи моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ