СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.09.2020 – 27.09.2020

x


Вие навлизате в силен период да демонстрирате потенциала си, най-доброто от себе си и в известна степен ще можете да разчитате и на доза късмет.

Инициативността ви е доста висока, но често ще е насочена в посока да получавате по-широка подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие, обществено положение и т.н.

Не е изключено в този процес да възникват разяснителни разговори, шумни дебати, а в по-неприятна форма и конфликти, при които вие трябва да се справите с повишена конкуренция, изисквания към вас и т.н.

Възможно е да ви се налага подчертано да балансирате между ваши и чужди интереси, да залагате на диалогичност и толерантност, може би и известни компромиси и всъщност това ще бъде най-лесният път, по който вие ще можете да получите вид стабилизация по пътя си, ще можете да постигнете целите си или да превъртите предизвикателствата в полза.

През първата част от седмицата получавате по-лесно подкрепа, думите ви имат чуваемост, появяват се конкретни личности, с които можете да стигнете до консенсус, а те да подкрепят намеренията ви и със съответните позитиви.

Ако не всичко се случва точно така или с определени персони не можете да стигнете до съгласие, тогава през втората част на периода това ще е повод за по-остро противопоставяне и късане на контакти, договори и т.н. В повечето случаи това ще повлияе и материалното ви състояние. Може да се разграничите от взаимодействие, което точи ресурсите ви, но съществува и опасност да загубите вид опека, от която печелите. Това изисква да си изградите целесъобразна стратегия и в по-далечна перспектива.

През цялото време думите ви имат повече чуваемост, дори и да има едни лица, които да застават против интересите ви, ще има други, които ще порадват сърцето ви или ще ви подадат ръка, ако имате нужда от помощ.

Вие ще сте един от знаците, който ще съумее да „мине между капките“ или да извлече ползи дори от обективно сложни ситуации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ