СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 21.09.2020 – 27.09.2020

x


Все по-важна тема за вас се превръща семейството или това е базисна сигурност, която трябва да получите от най-близкото си обкръжение. Възможно е да ескалират важни обсъждания в този процес, които ще касаят както вашето собствено развитие, така и на обкръжението ви. Темите могат да засегнат кариерното ви развитие или пък съвсем битови казуси, също отнасящи се до местоживеене, имотни приоритети.

По различни поводи вашите успехи и векторът ви на развитие ще е тясно свързан подкрепата, до която можете и трябва да се доберете от страна на вашия партньор или пък влиятелни, власт-имащи фигури.

За повечето от вас ключът към успехите или възможността да превъртите някои предизвикателства в позитив ще се крие точно в това да си сътрудничите, да получавате вид помощ или одобрение от страна на важни за вас хора и вие трябва да се концентрирате в тази посока, дори и това да е съпътствано от доза компромис от ваша страна.

Ако има различия между вас и влияещи на социалния ви статус лица, то те ще бъдат по-видни от обикновено, а начинът, по който реагирате, справяте се ще бъде определящ и може да има силно преобразуващ ефект върху бъдещото ви развитие, „декорите“ около вас могат да се променят и нека да е в удовлетворяваща за вас посока.

Скъсани контакти, едва ли ще бъдат възстановени или поне ще имат широко отражение.

През цялото време своеобразен буфер за евентуално напрежение ще се явява собствената ви инициативност, ангажираност с конкретни задачи, които отхвърляте доста ефективно.

Нараства вероятността да спечелите нещо или да повлияете положително на доходите си. Това ще е награда или повод да материализирате мечтите си, но следствие на дълго полагани усилия, които сега дават и реални резултати.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ