СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Намирате се в силно трансформиращ период, който ще се отрази на финансовото ви състояние. Степента на вашето благоденствие е като скачени съдове за хора, които влияят на онова, което имате в един по-широк смисъл.

Може да водите преговори или разяснителни разговори в тази посока, която да подейства обогатяващо на вас и на хора, с които имате общи интереси, това могат да бъдат ваши партньори и лични или делови, могат да бъдат влиятелни личности…

Взаимодействието с финансови институции също се отчита за позитивно към настоящия момент.

Добрата новина е, че пред вас се оформят варианти на развитие, така че дори и една врата да е затворена, друга може да се отвори и то по един внезапен, но не случаен начин, а следствие на усилия, които сте полагали и до този момент…

Това може да е ваша съкровена мечта или пък своеобразен авариен изход, който сте набелязали от доста време и сега може да се възползвате от него, а той да ви подейства позитивно и увеличаващо вашето благосъстояние.

Вашият покровител Меркурий вече е в зодиакалния знак Козирог, това ще направи начинът ви на мислене и съответно линия на поведение много по-премерени, придържащи се към факти и вид сигурност и това трябва да има стабилизиращ ефект за вас.

Амбициите ви растат, както и шансовете да надскочите настоящите възможности и да разширите шансовете си за развитие. Това ще се осъществи чрез пътувания или премествания, чрез повишаване на вашите знания, квалификация, разширение на кръга от хора, с които общувате като пак така излезете извън границите на познатото или традиционното… По различни поводи ще започнете да дишате по-свободно, образно казано, ще се намират хора и обстоятелства, които да ви подкрепят.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ