СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Вие навлизате във важен период, който касае вашите партньорски отношения, сега е оптимално подходящо време да ги обновите или заздравите като обсъждате бъдещи и по-далечни перспективи на развитие. Подобни разговори са твърде вероятни или пък други, които ще бъдат разяснителни и могат или трябва да изчистят евентуални недоразумения, ако има натрупани и такива между вас.

Не е изключено да се налага да освежите вашите връзки и в тази посока добре ще ви действа, ако сте социално по-активни, прекарвате повече време навън, включително с ваши приятели, ако условията го позволяват.

В друг случай тенденцията ще се изрази с повишена социална активност, която ще разшири вашите контакти или ще привлече на ваша страна влиятелна и власт имаща личност, която ще ви бъде много полезна, така че да осъществите собствените си желания и проекти. Вашето финансово благополучие предстои да се промени, посоката може да е напълно позитивна за вас, вие Може да спечелите нещо значимо и да преумножите благосъстоянието си, а нивото на успехи ще зависи от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете.

Вие вече усещате ветровете на промяната, образно казано, но те ще се усилват и през идните месеци, възползвайте се и канализирайте случващото се в оптимално позитивна за вас посока като обедините усилия с подходящите хора и от страните от обкръжението си онези, които могат да ви нанесат щети, очевидно ще има и такива.

Възможно е конфликт с важна за вас личност да ви дестабилизира, да има по-широко отражение, отколкото предполагате…

Този конфликт може да не е от вчера, но върви към финал и преди финала си помислете как искате той да бъде приключен в действителност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ