СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Още на 25-ти януари вашият покровител Меркурий ще премине отново в зодиакалния знак  Козирог и ще ви върне към стари и неразрешени въпроси, които касаят финансовото ви състояние, но то е като скачени съдове – за подкрепа, която можете или трябва да получите от страна на хора, които влияят на вашето благосъстояние, от страна на финансови институции – банки, данъчни, застрахователни дружества и т.н.

Тази тема може да се изостри по различни поводи през следващите седмици и вие действително може да преобразите материалното си положение до средата на февруари. В този процес вие трябва да избягвате евентуално задлъжняване, особено до 4-ти февруари,  но не само, периодът е подходящ да вземете мерки, така че да ликвидирате дългове, а не обратното.

Ще е хубаво да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети. Препоръчително е да преговаряте за интересите си, да търсите финансова или морална подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за вашия просперитет.

През тази седмица вие действително можете да откриете такава подкрепа, някакъв шанс от миналото ще напомни за себе си.

Ако някой нещо ви дължи, то през тази седмица има шанс да се разплати с вас или пък да оформи вариант, който пак така ще ви подейства обогатяващо.

Постепенно подкрепата към вас ще расте, но явно, вие трябва внимателно да избирате на кого се доверявате, кого допускате до себе си, защото ще има хора, които ви подават ръка и допринасят за благоденствието ви, ще има такива…

Но може да се изненадвате и от личности, които по-скоро ви стабилизират. Бъдете изрядни във финансови документи и всичко ще е наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени