СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Все още водеща тема за вас си остават партньорските отношения, връзки с важни за вас хора. През тази седмица могат да се възобновят стари и неразрешени теми от миналото…

Те могат да касаят лично вашия партньор, но по един естествен начин да се прехвърлят и върху вас самите като влияние. В друг случай – това са спорни въпроси между вас и можете да се възползвате от тяхното възобновяване, така че сега да ги разрешите окончателно, така че те да не ви влияят повече и в бъдеще.

Едва ли това ще се случи скоростно и с магическа пръчица, но може да е начало на един успешен и пречистващ ефект, който ще приключи към средата на февруари, докогато в значима степен ще се изяснят тези ваши отношения, съответно можете да укрепите връзката си чрез онова, което ви сближава и като премахнете евентуални различия.

На този фон вашият партньор може да стане малко по-твърд, инициативен или такъв, че вие действително трябва да се съобразявате повече с него. Но неговите действия и в повечето случаи, поне на този етап, ще очертаят нови и по-добри перспективи на развитие…

Чудесен признак ще да обедините усилия в една по-значима и далечна цел, мнозина ще направят точно така.

Мечтите ви могат да станат ярки, ако пътувате, това ще ви носи удоволствие, шанс,  късмет…

Възможно е да обсъдите това и да го реализирате, ако не веднага, то през следващата седмица.

Някои от вас ще мога да си върнат стара любов, ако това ги интересува, други ще направят едно приятелство в нещо повече, трети – ще се радват на по-широка подкрепа от околните, понякога дори изненадваща, но и силно въодушевяваща. Възможно е в живота ви да нахлуе енергична личност, която да ви действа по този стимулиращ начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени