СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 24.04.2023 – 30.04.2023

x


Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие може да преосмислите някои ваши решения, но това може да се превърне в повод да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, така че да не пропуснете шанс, който касае вашето финансово състояние приоритетно, но може и да е нещо друго, което касае благополучието ви.

Може да не афиширате всички ваши намерения, също да действате стратегически и според текущи предизвикателства, но и шансове, точно така ще успеете да превъртите някои предизвикателства в полза и да излезете победители.

На практика ще се оказва, че пред вас винаги има варианти, от които да се възползвате, все ще се намери някой или нещо, които да ви пазят гърба.

През настоящия период може да спечелите нещо важно за вас, поне може да получите обещание или да се доберете до резултати, които после ще се развиват почти по инерция през следващите месеци, до края на годината, а може и повече.

Венера е в вашия зодиакален знак, закриля ви, ще усетите и ще забелязвате, че с по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение, привличате онова, което най-силно желаете.

В любовта – насочвате вашите отношения и им влияете над обичайното на вашия партньор. Възползвайте се по оптимален начин, за да изчистите евентуални недоразумения, ако се нуждаете от това…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени