СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 24.04.2023 – 30.04.2023

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие сте в период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща и ваша нова лична година.

Можете да разчитате на подкрепа от страна на хора от вашето обкръжение, важни за вас личности, така че по един естествен начин вие ще съумеете да наложите авторитета си в колектив, може да вземете и по-престижни обществени позиции, защото се справяте с повишена конкуренция, демонстрирате най-доброто от себе си и то е забелязано или пък – попаднали сте под нечия опека.

Родените през настоящата седмица, но и всички останали в различна степен, могат да очакват устойчив напредък, разширяване на възможностите при тях и през цялата им предстояща година.

Вашата социална активност ще бъде много висока, може да се въвличате в ситуации, в които воювате за интересите си, влизате в словесни двубои и излизате победители. Това допълнително ще промени вашите позиции в колектив, но случващото се може да е напълно позитивно…

Вероятно ще преосмислите ваши решения, може да промените нещо в подхода си в общуването, но това може да изчисти евентуални недоразумения от миналото, може да се превърне в повод за оздравяване на връзки, шанс да си върнете стари контакти, да не се разминете с някои шансове от преди и т.н.

В чисто финансов аспект – можете да разчитате на доза късмет, все ще се намери някой или нещо, които ви действат обогатяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени