СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.02.2019 – 03.03.2019

x


Седмицата е важна за вашето обществено положение, кариерно развитие, имидж като минимум. Виждате събитията като на „забавен каданс“, не е изключено да ви се налага да забавите темпото, понякога и по външни, независещи от вас причини, това може да ви попречи да постигате бързи резултати, но пък ще ви помогне да видите реалната картина около вас, така че да действате оптимално целесъобразно, да превъртите евентуални предизвикателства в полза, възползвайте се!

Склонни сте да действате гъвкаво, да търсите алтернативни пътища за развитие, ако настоящите са затворени или неудовлетворителни. В този процес все по-настойчиво стои въпросът с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, защото няма ресурс да продължи. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока – те понякога могат да дойдат при вас като тайна или неочаквана подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от вас… В друг вариант, ако нещо иска да напусне живота ви, понеже повече ви тежи, не се развива според очакванията ви – тогава го пуснете да си отиде, за да освободи място на друго и по-перспективно.

Мнозина ще сменят своя подход, действително ще се окажат на прага на житейски кръстопът, който ще преобрази живота, ще ги прехвърли на нови релси на развитие, ако не веднага, то в края на март или април.

На този етап не пренебрегвайте знаците на Съдбата, не афиширайте своите намерения /“щастието обича тишината“/, ориентирайте се в посока на най-малкото съпротивление и не „чукайте на една и съща врата два пъти“…

Предстоят развръзки, които ще укажат силно влияние на материалното ви състояние и нека те да ви зарадват…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени