СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.04.2022 – 01.05.2022

x


Повечето от вас  се намират на прага  на житейски кръстопът или пък предстои- прелистване на нова страница в живота,  която ще обнови бъдещото ви развитие.

Голяма част от събитията се движат повече по инерция,  защото Луната е намаляваща почти през цялата седмица.  Все пак вие можете да насочвате  в границите на зададени вече тенденции,  може да водите преговори,  които не винаги са явни,  но могат да допринесат  за сбъдването на ваше тайно или съкровено желание.

Вие имате възможност да получите своеобразна награда  за полагани от вас усилия  през изминалите месеци или повече. Ако се движите в правилна посока  и условията на труд го позволяват,  тогава вие ще имате шанс да повишите доходите си, да заемете по-престижни  обществени позиции.

Родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен,  могат да направят пробив  в кариерното си развитие  или да вземат определящи решения за години напред, например- да сключат брак, а ако връзката не ги удовлетворява,  не им носи удовлетворение,  тогава не е изключен и обратният вариант- да прекратят подобни безперспективни отношения,  за да отворят място за нещо ново,  което да обнови живота им.30-ти април  предстои новолуние , което е със слънчево затъмнение,  това новолуние може да ви надари  с варианти  за бъдещ просперитет,  особено, ако се нуждаете от  такива.

На 30-ти април   Меркурий , вашият покровител преминава във вашия зодиакален знак- Близнаци,  ще бъде в най-голямата си сила,  от която ще можете да се възползвате през следващите седмици.

Това често ще ви превръща в център от внимание  или думите ви ще имат по-широка чуваемост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ