СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Повечето от вас ще действат по един доста адаптивен, оригинален и печеливш начин, така че дори и една врата да е затворена, вие ще откриете друга, през която да преминете.

Сами можете да се превърнете в проводници на промени, които да стабилизират живота ви, така че да откриете „аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива, варианти на развитие,  които могат да повлияят на всички нива от вашия живот.

Все повече ще усещате, че се намирате в „свои води“, усилва се вашето влияние и дори доза късмет.

Може да проведете доста приятни разговори, които да порадват сърцето ви, да подпомогнат осъществяването на ваши честолюбиви планове.

В друг случай – вие укрепвате сърдечни връзки, и има кой да стопли сърцето ви, можете да разчитате на любими хора, а ако сте сами – лек флирт може бързо да прерасне в нещо повече.

Въпреки всичко, комуникацията е проводник и на изненади, така че ако има нещо, което действа зад гърба ви, сега ще можете да го идентифицирате, но знанието винаги е сила, от която може да се възползвате.

В друг случай – стари и неразрешени въпроси отново се възвръщат към вас, изискват променена реакция, ако това е невъзможно или вие не желаете, тогава рязко ще прекратите контакти и дори договори, които са без перспективни, нямат място в бъдещето ви развитие, но в такъв случай няма за какво да съжалявате за тях.

Отново като вариант – можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого и в каква степен можете да разчитате, доста показателни събития и новини ще ескалират с Пълнолунието в Овен, което е на 29-ти септември…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени