СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 26.12.2022 – 01.01.2023

x


Може да се намирате в сложен и трансформиращ период, когато ви се струва, че трябва да направите избор, преди да продължите напред.

Може да определите най-вярната посока според това и съответен анализ – кой допринася за чувството на щастие и благоденствие, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

През настоящия период може да постигнете успехи, които да ви дадат шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, може да повишите доходите си или поне да нарасне подкрепата към вас, може да спечелите нещо важно и т.н.

Периодът е отличен да се докажете, да направите пробив в избрано от вас направление, да утвърдите авторитета си, да подействате позитивно на онова, което имате – общо.

Вашият покровител Меркурий се обръща в ретрограден на 29-ти декември, така че през следващите дни и седмици ще ви подтикне да преосмислите ваши минали решения, за да бъдете по-успешни или за да шлифовате получени вече резултати и те да бъдат по-добри от преди.

Някои от вас ще имат шанс да си върнат минала възможност, която засяга социалния статус, обществено положение, а понякога и брачни връзки.

Може да използвате стратегия, интуитивни прозрения или спонтанно застанали на пътя ви шансове в това направление, възползвайте се по оптимален начин!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени