СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.01.2020 – 02.02.2020

x


Имате шанс да разширите възможностите си на развитие като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, това могат да бъдат също влиятелни или власт-имащи персони, които ще подкрепят честолюбивите ви планове и ще играят ролята на мост между вас и бъдещите ви успехи.

Могат да се появят обстоятелства, които ви вдъхновяват, показват се като изход и вариант от трансформиращия период, през който преминахте.

Що се отнася до професионалната ви реализация – демонстрацията на висока квалификация или дори обогатяването на вашите знания ще се цени високо или ще даде позитивно отражение.

На този фон повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда.

В друг случай – може да се обтегнат отношенията между вас и ваши партньори – лични или делови. На кого и в каква степен можете да разчитате, кой подпомага кариерното ви развитие и по-добър статус или точно обратното – дестабилизира ви, пречи да осъществите ваша мечта – разбирате предимно през първата част от периода, но не само.

Ако имате грешни представи за определени личности, това ще бъде особено видно тогава, не са изключени и разяснителни разговори, които ще ви разделят с вид илюзии, там където ги има.

През втората част на седмицата и през следващата също ще можете да превъртите предизвикателствата в полза, да се предпазите от загуби в един по-широк смисъл или буквално, същ да излезете своеобразни победители в своеобразна сложна среда.

Въпреки всичко в живота на повечето от вас се изисква реформа, вид мобилизация, може би пренареждане на приоритети, за да съхраните благосъстоянието си. Помислете, това ще е индивидуална задача за всеки и въпрос на собствен анализ за цялата предстояща година или подчертано до март 2020г.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ