СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Вашият покровител Меркурий е Ретрограден и ще ви връща назад към миналото, през това време ще ви дава възможност да наваксате с евентуални пропуски, които касаят ваши сърдечни отношения и с любими хора, така че ще можете да укрепите съответните връзки.

Същевременно, стари и неразрешени теми между вас и любими хора отново може да изплуват на повърхността, но вие може да възприемете случващото се като втори шанс, така че да се справите с подобни предизвикателства, да ги изчистите и насочите в една по позитивна посока.

Обсъждането на по-далечни перспективи на развитие ще ви бъдат много полезни в подобни ситуации, евентуални пътувания пак така ще действат разведряващо, освежаващо, ще разширяват хоризонтите на развитие. Ако сте сами, можете да откриете партньор на път.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение ще се превръща в проводник на множество възможности, въпреки че не са изключени и някои предизвикателства. Ако това не е ваша тема, тогава вие сега сте в подем, през който ще имате възможност да демонстрирате най-доброто от себе си, ще ви върви в професии, в които можете да демонстрирате вашите качества, защото ви се дава повече свобода на действие.

Може да направите пробив, ако имате собствен бизнес, участвате в проекти, работата ви включва доза творчество и т.н. Повечето от вас ще усетят въодушевление и ентусиазъм, защото могат да си върнат нещо изгубено, дава ви се право на втори опит, понеже се намират хора, които да ви подкрепят и да порадват сърцето ви, притежавате доза късмет, който усещате по различни начини и поводи.

Това е силен период за вас, въпреки че ви връща назад, той може да ви върне нещо изгубено, може да ви компенсира, да оформи пред вас и варианти на развитие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ