СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Навлизате в много важен период относно кариерното ви развитие и професионална реализация. Голяма част от събитията се движат повече по инерция, но случващото се ви дава възможност да постигнете успехи, които ще се закодират трайно във вашата репутация и съответно по-добър социален статус и обществено положение.

Възможно е на работното ви място да има личност, която много силно да ви подкрепя, да ви помага, да се радвате на нейната опека и това по един естествен начин да се превърне в повод вие да израстете, ако условията на труд го позволяват и съответно да се изкачите по йерархичната стълбичка. Вашата собствена и повишена социална активност, така че да преговаряте за интересите си или пък да се стремите да укрепвате връзки ще бъде много полезно за вас, въпреки че голяма част от възможностите сами ще застават на пътя ви, защото са естествено продължение от действия, които сте предприемали до този момент.

Въпреки всичко, на работното ви място може да се проявят и някои неуредици, например – може да ви застигнат стари и неразрешени въпроси от миналото като повишени очаквания или изисквания към вас, в друг случай – това може да бъде нелоялна конкуренция, негативни влияния от страна на определени личности от вашето обкръжение. Сега вие ще трябва да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди. Така ще имате възможност да разрешите кълбо от недоразумения, които ще имат широко отражение върху бъдещото ви развитие. Периодът е подходящ да пренаредите приоритетите си по важност, така че да не се разпилявате в различни посоки или пък да не позволявате външни причини да ви дестабилизират.

И така, имате много възможности, предстоят развръзки, показателни събития, нещо като втори шанс – всичко това е обвързано за вашата работа и ежедневие. Ако това не е ваша тема, тогава може да подействате позитивно и на здравето си…

Партньорските отношения също са във фокус – вие се стремите да поздравите вашите връзки, в повечето случаи ще имате такава възможност, ще се радвате на повече добронамереност и разбиране от отсрещната страна. Ако все пак са се натрупали недоразумения между вас и любим човек, сега е доста подходящо да ги изчистите и превъртите в подходяща и желана от вас посока. Така и ще бъде, ако тези отношения са перспективни…

Вашата популярност расте, подкрепата от околните също и съответните позитиви за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ