СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.03.2022 – 03.04.2022

x


Вашият покровител Меркурий вече е в зодиакалния знак Овен, така че вашата инициативност, бих казала смелост в избрано от вас направление, ще нараснат в пъти.

Ще се отключат допълнително ваши характеристики като прояви на повече борбеност,  способност да си служите с думите като с оръжие, ако се налага.

Навлизате в период, през който вашата популярност ще нарасне, вие ще се доказвате повече пред другите, поради собствените ви и повишени амбиции или защото това се налага по външни и независещи от вас причини, за да утвърдите авторитета си или пък да не позволите да бъдете изместени.

Вашите позиции в колектив ще се обновят, вашето обществено положение ще се промени,  случващото се може да е напълно позитивно за вас, колкото повече действате в това направление, демонстрирате ваши качества, споделяте идеи, намерения, толкова повече ще нараства вероятността вие да получите одобрение, подкрепа или пък да попаднете под нечия опека, ако се нуждаете от такава. Възползвайте се от новолунието, което е на първи април, за да зададете един по-подходящ и прогресивен за вас Вектор на развитие.

Това, което ще ви помага, ще ви стимулира да се развивате, ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано, това ще бъде общуването с влиятелни или власт-имащи личности,  включително такива, които са стоящи далеч от вас, евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация и т.н.

Приоритети, които са свързани със спорни или юридически казуси, ще преминат на едно ново ниво, колкото повече се придържате към истина или справедливост, толкова повече ще нарастват шансовете да постигнете успех. Обратното – ще ви сблъска със стена от предизвикателства…

В любовта – имате шанс да оздравите вашите връзки, а ако сте сами – може да срещнете любовта в лицето на човек, който е извън близкото или традиционното ви обкръжение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ