СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.03.2020 – 05.04.2020

x


Вашата социална активност постепенно ще расте, а с това и популярността ви със съответните последици. В оптимален вариант вие ще се представите в светлина различна и непозната, която ще е пленяваща за околните. Може да използвате интуитивен и доста креативен подход, така че да въздействате по един необикновен начин на общественото си положение.

Тълкуванието е двуяко и изисква повишено внимание – от една страна вашата изобретателност, креативен подход може да сбъдне и най-смелите ви мечти, да ви помогне да излезете победители в обективно сложни и объркани, дори неясни ситуации относно вашето бъдеще. От друга страна трябва да се пазите от прекалена субективност, в която някой ще затънат и ще предизвикат точно обратен ефект поради прекалени опасения, изкривяване на действителността, дори и това да е неволно.

В крайна сметка е добре да се движите в посока, която има по-ясни ориентири от натрупан опит, при обмен на информация, мнения и идеи.

Повечето от вас се концентрират и в по-далечни перспективи на развитие, причините могат да бъдат различни, например плановете ви за бъдещо развитие да изискват това – повече време, защото са по-мащабни, дългосрочни.

Мнозина ще използват висока квалификация, връзки с по-възрастни и авторитетни фигури, можете да разширите периметъра си на въздействие включително с лица стоящи далеч от вас – буквално и в преносен смисъл.

На този етап се изисква усилие, подчертана концентрация, за да утвърдите и разширите влиянието си, да получите вид опека от власт-имащи персони или такива, които могат да гарантират стабилността ви. Но концентрация в тази посока ще е повод за бъдещи успехи и просперитет.

Не веднага, но в края на тази и началото на следващата седмица вие ще получите първи позитивни отговори и резултати, вид удовлетворение.

Не е изключено да възникнат идеи за пътувания, премествания, ако условията на труд го позволяват – шанс за повишение.

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 04 април и поради предстоящо ретроградно движение ще остане там необичайно дълго – до 08 август. Докато Венера е във вашия зодиакален знак – вие ще се радвате на своеобразната опека на тази планета. Дори и да възникват някакви предизвикателства – ще ти преодолявате по-лесно с чар, късмет и не само… Много скоро ще усетите тази опека…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ