СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Меркурий вече е ретрограден и обикновено през това време вие преосмисляте ваши предишни решения, линия на поведение, връзки и т.н. Променливото ви настроение вероятно е провокирано и от неустойчивата ви среда на съществуване, усилен информационен поток, който ви мобилизира, кара ви да влизате в словесни битки, спорове, за да защитавате правата и интересите си. В повечето случаи успявате, все пак вие сте „царе“ сред ораторите и посредниците.

Но въпреки всичко трябва да сте много внимателни, за кратко може да имате усещането, че сте изолирани или не всичко зависи от вашите действия, напротив – реакциите на околните рефлектират върху вас, а вие трябва да сте много гъвкави, за да се справите.

Вероятно най-добрата тактика е да не прибързвате, дори и да се чувствате предизвикани за това. Ежедневието ви става все по-натоварено, до степен да се разпилявате в различни посоки, да губите фокус. Хубаво е да не преувеличавате случващото се, не всичко е такова, каквото изглежда, освен, ако сами не го раздухате с прибързано, иначе перманентно ще откривате шансове, някои от тях ще са стари, но отново заставащи на пътя ви. Взаимодействието с далечни роднини или хора стоящи далеч от вас не е лесно, бъдете и по-внимателни при уреждането на документи, особено, ако касаят и някакви правни въпроси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилно начало, въпреки студа навън!

Ако сте пропуснали
Най-четени