СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 31.07.2023 – 06.08.2023

x


Почти през цялата седмица информационният поток е много усилен… На първи август предстои пълнолуние, което ще ви даде пик от информация, която ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого или какво можете да разчитате.

Проведени разговори през първите дни от периода ще могат да ви помогнат да укрепите важни за вас връзки и да изчистите евентуални недоразумения.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти и дори договори, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Звездите ви дават шанс да надникнете отвъд видимото, да узнаете тайни, ако има такива. Хубаво ще бъде обаче, да се пазите от манипулации, изкривяване на действителността, които могат да ви подведат, така че да загубите ориентация или печеливша цел. Внимавайте на кого се доверявате и всичко ще бъде наред.

Може да водите по-напрегнати разговори или такива, които имат широко отражение.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, неразрешен казус, от който трябва да се освободите, да вземете мерки, за да се предпазите от деструктивни въздействия, сега тези недоразумения могат да се възобновят, от вас ще зависи, така че да се справите като действате различно и получите по-добър резултат от преди.

Всъщност, възникват шансове, които много приличат на „авариен изход“ или някакви варианти, от които да се възползвате, така че да се справите с подобни предизвикателства.

Общуването е проводник на промени, но и е голяма яснота, която ще ви помогне да сглобите една цялостна картина, за да не се изгубите, образно казано.

Някои от вас може да имат усещането, че са изправени пред трудност… Тя може да ви мобилизира, да ви помогне да си изградите стратегии, така че да утвърдите авторитета си или да реагирате оптимално правилно и в бъдеще да не попадате в подобни ситуации… Знанието винаги е „сила“, а сега може да гребете от него с пълни шепи…

В любовта – изясняват се минали чувства, преживявания… Венера е ретроградна и ви връща към миналото, може да приемете случващото се като право на втори опит, така че да изгладите различия, да стоплите отношения…

Тенденциите, които ще ескалират сега пак така ще се показателни за по-дълъг период от време…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени