СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 31.10.2016 – 06.11.2016

x

3-Gemini


Вие можете да отключите нов етап във вашата професионална реализация, ако сте по-амбициозни и желаете това – имате шанс да сбъднете своя мечта. Ако настоящите перспективи не позволяват това, тогава посланията на звездите се пренасят в по-голяма натовареност от ангажименти, които отхвърляте като влагате и значима доза адаптивност, вид стратегия, а правилната ви преценка и отдаденост – ще се оценят по достойнство от околните.

Ако нямате подходяща реализация или настоящата позиция не ви удовлетворява- подходящо е сега да си потърсите нова, а вероятността да си намерите такава-е значима.

Да сте динамични, инициативни  и ангажирани е важно, защото това е пряко свързано със „сигурността” ви-общо или пък със здравето ви…

В партньорските си отношения до 04 ноември продължавате да се лутате между равносметки и/или усещане, че отношенията повече ви натоварват, отколкото обратното. Имате някакви илюзорни или преувеличени представи, с които се разделяте или на които можете да повлияете положително през втората част от периода, така че превъртите събитията във своя полза. Появяват се алтернативи- внезапни, очаквани, може и развръзки – все пак, всичко зависи от това – какво вие искате, а и каква посока е натрупаната енергия до този момент.

В понеделник и вторник сте доста натоварени, но действията ви са резултатни.

В сряда и четвъртък разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Подходящо време да изчистите минали недоразумения и да стигнете благоприятни решения чрез разяснителни разговори и т.н. През тези дни най-силно имате шанс да влияете на връзките си – възползвайте се!

В петък и събота ви занимават финансови приоритети – можете да спечелите много, но и да загубите, ако не се стремите към сътрудничество и/или сте прибързани, неумерени в изказа и не само.

В неделя звездите са на ваша страна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ